Здравейте и добре дошли 🙂

Казвам се Мария.

В този блог ще намерите разкази за моите опитности като човек, майка, гражданин, жена, дъщеря, приятел и всички роли, в които животът ме вкарва ежедневно.

Също така ще споделям и разсъждения по текущи за мен теми; отзиви за книгите, които съм прочела и са ме вдъхновили; красиви състояния, заслужаващи внимание; светли мисли, с които да включа съзнанието си в световния стремеж към търсене на Себе си, Истината и другите “отвлечени” понятия. И избрани от мен цитати, заслужаващи внимание.

Ще се радвам ако в теб, читателю, резонира същия копнеж за споделяне на доброто и светлото. Ще се радвам на обратна връзка, отзиви и ако се случат дискусии в коментарите.

Приятно четене!

 

п.с. Ето малко “суха” информация за мен.

Завършила съм немска гимназия, после НАТФИЗ със специалност Актъорство за драматичен театър, имам известен сценичен опит, обичам да пея (класически стил), да свиря(на флейта), имам интереси към литература на здравословни, духовни, психологически, философски и подобни теми. Не съм подминала и астрологията, картите таро, рейки и т.н. Занимават ме и новите научни открития там, където науката среща религията. Обичам природата и всичко естествено и неподправено.

Предстои да разбирам още за себе си и вярвам, че и споделянето ми с другите ще ме води към самопознание.

Ако някой има подобни на моите интереси и желае да сподели свои размисли или опит, с радост бих ги публикувала.